PATIKIMA parduotuvė

Informacija
  • El. parduotuvės pavadinimas
    jonukas.lt
Susisiekti su šia parduotuve
Aprašymas
  • Jonukas.lt - unikalių dovanų platforma

    Mes vienijame išskirtinę, kokybišką ir į dovanas orientuotą produkciją siūlančius pardavėjus, kad pirkėjai galėtų ne tik išrinkti dovanas kitiems, bet ir parodytų, ką nori gauti patys.

    Startavome su idėja, kad reikia pagelbėti žmonėms išspręsti nuolatinį bet kokią šventę lydintį klausimą – „ką dovanoti“? Tuo tikslu sukūrėme platformą, kurioje pirkėjai ne tik gali rasti dovanas bet kam ir bet kokiai progai, bet ir turi galimybę pasidalinti savo norų sąrašu.

Pardavėjo straipsniai
Paieška
  • Jūratė
    2024-01-05 7:13 pm

    Sveiki, labai nusivyliau šia parduotuve, nes vaikams užsakiau žalią ir mėlyną ponį, o gavau visai kitokius šokliukus, ko pasekoja vaikai labaj nuliūdo, kad negavo savo ponių. Niekas net neperspėjo, kad neturi ponių todėl gali atsiųsti kitus šokliukus. El.parduotuvėje ir dabar rodo, kad turi ponius prekyboje.

    • Tomas
      2024-01-10 10:17 am

      Siunčiame supakuotus šokliukus įvyko klaida. Prekę galite grąžinti.

  • Stasys
    2022-05-02 8:54 pm

    Teko apsipirkti šioje parduotuvėje, tai sukčiai ir aferistai. Pirkau duju balionėlius, aprašyme teigiama kad tūris 400ml. Kai gavau siunta pasirodo kad tik 220ml. per pus mažiau. Parašiau kad prekė neatitinka aprašymo gavau tik pusė kiekio už kuri sumokėjau. Atrašė kad problema bus išspręsta. Po to dar du kartus rašiau, antra savaitė, jokio atsakymo. Jų puslapi taip pat neištaisytas kiekis, vadinasi ir toliau apgaudinėja pirkėjus, moki už visa gauni tik pusė to. Daugiau pas tuos aferistus nepirksiu nieko, ir kitiems nepatariu.

    • Tomas
      2024-01-10 10:10 am

      Ponas. Ml ir yra 400, o gramai 227+-3g. Reiktų pasidomėti ar skiriasi dujų ml ir gramai. Čia jūsų neišprūsimas.

Rašyti atsiliepimą