NEPATIKRINTA parduotuvė

Ši internetinė parduotuvė nebuvo patikrinta eTikra.LT administracijos, duomenų apie parduotuvės patikimumą neturime. Visas patikrintas parduotuves rasite čia – patikrintos parduotuvės.

Daugiau apie eTikra.LT “PATIKIMA PARDUOTUVĖ” žymą, ir kaip ji suteikiama – skaityti.

Norite sužinoti ar Jus lengva apgauti internetu? Atlikite šį TESTĄ ir sužinokite kokia tikimybė, jog nukentėsite nuo internetinių sukčių!

Informacija
  • El. parduotuvės pavadinimas
    winelovers.lt
Atsiskaitymo būdai
Pristatymo būdai
Aprašymas
  • „Winelovers.lt“ gimė siekiant Jums pasiūlyti įsigyti kokybiškus vynus, šampanus ir kitus rūšinius gėrimus internetu. Kuriuos su meile ir sąžiningumu gamina maži, tačiau puikiai įvertinti vyndariai. „Winelovers.lt“- tai vyno entuziastai, kurie kasdien ieško naujų skonių, charakterių bei tyrinėja žinomas, dar neatrastas vyno pasaulio ribas. Dalinasi savo atradimais ir pristato juos Jums, tiesiogiai į namus.
    Gėrimus tiekiame tiesiogiai iš gamintojų! Nėra jokių tarpininkų ir mes nereikalaujame didelių nuolaidų, kadangi aistringai tikime, jog vyno gamintojai turi būti įvertinti ir gauti teisingą atlygį už savo atsidavimą, sunkų darbą bei įdėtą meilę.
    Arba tikime, jog vynas fantastiškas, arba keliaujame toliau.

    Jūsų,
    winelovers.lt komanda

Ad 5
Knarkiu.LT
Naujausi straipsniai

Kaip išsirinkti pirmąjį vibratorių?

Nusprendėte įsigyti vibratorių, tačiau sunku išsirinkti? Padėsime – šiame tekste papasakosime, kaip nepasimesti plačiame asortimente ir į ką verta atkreipti dėmesį renkantis pirmąjį žaisliuką.

Skaityti »
Norite patalpinti savo straipsnį?
Paieška
  • Giedrius
    2020-11-10 10:31 am

    Puikus išskirtinių gėrimų pasirinkimas, ieškant kažko įdomesnio nei parduotuvių lentynose. Malonus ir greitas aptarnavimas, greitas pristatymas.

Rašyti atsiliepimą