NEPATIKRINTA parduotuvė

Ši internetinė parduotuvė nebuvo patikrinta eTikra.LT administracijos, duomenų apie parduotuvės patikimumą neturime. Visas patikrintas parduotuves rasite čia – patikrintos parduotuvės.

Daugiau apie eTikra.LT “PATIKIMA PARDUOTUVĖ” žymą, ir kaip ji suteikiama – skaityti.

Norite sužinoti ar Jus lengva apgauti internetu? Atlikite šį TESTĄ ir sužinokite kokia tikimybė, jog nukentėsite nuo internetinių sukčių!

Informacija
  • El. parduotuvės pavadinimas
    aromaland.lt
Kategorijos
Aprašymas
  • aromaland.lt atsiliepimai. Apsipirkote šioje internetinėje parduotuvėje? Pasidalinkite savo patirtimi su kitais vartotojais!

Ad 5
Knarkiu.LT
Naujausi straipsniai

Kaip išsirinkti pirmąjį vibratorių?

Nusprendėte įsigyti vibratorių, tačiau sunku išsirinkti? Padėsime – šiame tekste papasakosime, kaip nepasimesti plačiame asortimente ir į ką verta atkreipti dėmesį renkantis pirmąjį žaisliuką.

Skaityti »
Norite patalpinti savo straipsnį?
Paieška
  • ANONIMĖ
    2022-09-28 9:23 am

    Neturėjo prekės tai grąžino pinigus tą pačią dieną. Padariau tada antrą užsakymą ir atvyko per 2 dienas. Viskas gerai. Parduotuvė tikra, prekės tikrai geros o kaina stebėtinai maža. Iki šiol pirkau kitur, mokėjau daug brangiau. Pirkau maison Fransis Baccarat

  • Anonimmous
    2022-09-22 12:10 pm

    Tikra parduotuvė, prekės atkeliauja greitai. Mano prekės buvo kokybiška, užsakiau Tom Ford Patchouli Absolu

  • Rasa
    2022-09-19 3:00 pm

    Aciū likau labai patenkinta.

  • Anon
    2022-08-15 11:45 am

    Parduotuvė patikima, prekes tikrai atkeliauja; taciau kartas nuo karto gausite tik pinigu gražinimą vietoj prekes; likučiai aromaland yra labai riboti tad niekados nežinai ar teks palaukti prekes ar tiesiog atgal savu pinigu.

Rašyti atsiliepimą